Щом неможеш да отделиш повече от 360лв. за гражданска и данък, предвидил ли си още 500лв. за каско и още 500-1000 за първоначално обслужване?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Много въпроси относно GTV
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Magiosnika Покажи съобщениеЩом неможеш да отделиш повече от 360лв. за гражданска и данък, предвидил ли си още 500лв. за каско и още 500-1000 за първоначално обслужване?
Първоначално публикувано от Hipopotigar Покажи съобщениеВъпрос на талант. Просто щом ти е първа кола предполагам, че още не си вадиш доходите сам, така че ако смяташ да врънкаш вашите за пари, това не е колата. Вземи някоя и я огъни :>
Comment
-
Първоначално публикувано от IwaN Покажи съобщениеМоже ли да ми обясниш малко по-подробно от къде ще дойдат тези разходи?Last edited by BatVas; d.m.y г., 17:43.2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф
Comment
-
Толкова пари за първо обслужване и окачване не мисля, че ще ми трябват, тъй като ще търся форумнаДа приемем 500 за първо обслужване. Гражданската и данъка ги смятах към тази година са общо 360лв. + прегледа да са максимум 400лв. Второ облужване още 200лв. съм съгласен. Интересно ми е защо ще трябват да се сменят дискове и накладки? Каско мисля да не правя. За гумите си прав, но да речем, че са 500лв. Е до сега всичко без дискове, накладки, каско и непредвидени ситуации са 2000лв.
Comment
-
Първоначално публикувано от IwaN Покажи съобщениеТолкова пари за първо обслужване и окачване не мисля, че ще ми трябват, тъй като ще търся форумнаДа приемем 500 за първо обслужване. Гражданската и данъка ги смятах към тази година са общо 360лв. + прегледа да са максимум 400лв. Второ облужване още 200лв. съм съгласен. Интересно ми е защо ще трябват да се сменят дискове и накладки? Каско мисля да не правя. За гумите си прав, но да речем, че са 500лв. Е до сега всичко без дискове, накладки, каско и непредвидени ситуации са 2000лв.
Alfa romeo GTVex
Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
Аudi A3 1.8 20V 02"
Comment
-
Първоначално публикувано от IwaN Покажи съобщениеТолкова пари за първо обслужване и окачване не мисля, че ще ми трябват, тъй като ще търся форумнаДа приемем 500 за първо обслужване. Гражданската и данъка ги смятах към тази година са общо 360лв. + прегледа да са максимум 400лв. Второ облужване още 200лв. съм съгласен. Интересно ми е защо ще трябват да се сменят дискове и накладки? Каско мисля да не правя. За гумите си прав, но да речем, че са 500лв. Е до сега всичко без дискове, накладки, каско и непредвидени ситуации са 2000лв.
ПС: И на мен ми е влязъл GTR35 под кожата ама си трая...
Comment
-
Не го упреквайте така момчето . Вероятно доста от нас са минали по този път . Напомня ми за първия път , когато исках да си купувам GTV с последните пари и не знаех нищо за модела . Викам си отначало , 12-13л градско не изглеждат толкова много на фона на градската ми малолитражка 8-9л . Данъка все някак ще го превъзмогна , ще гледам да си купя някоя читава , че да не правя ремонти . Да ама като нямаш стабилни и сигурни доходи всеки месец и не изглежда толкова лесно , колкото звучиМоже вашите да не ги бърка колко дават , но ако спрат кранчето - ще трябва да гледаш красавицата пред блока
Извънредни разходи са например съединител с труд - 400 лв , акумулатор - 200 лв , дебитомер - 200 лв , свещи - 240 лв и куп други , все неща , които могат да се скапят всеки моментВъпрос на късмет или по-скоро на поддръжка от предишните собственици ( особено италианеца )
В Горна Оряховица се подвизава едно зелено GTV , за други не знам . Даже момчето май е от форума .
Иначе друго италианско в този клас , но със сравнително по-евтина поддържа - Фиат Купе 1.8 . Вече ти си правиш избора . Ако все пак се спреш на GTV - не се хвърляй на първото , а гледай нещо читаво , че има доста гробници на пазара . Пък ще чакаме да се похвалиш , да не забравишAlfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
Ex: BMW E61 530 Xi
Comment
-
Първоначално публикувано от RoMeO_156_GTA Покажи съобщениеИначе друго италианско в този клас , но със сравнително по-евтина поддържа - Фиат Купе 1.8
Comment
-
Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщениеАко си сядал (не говоря дори да ги караш) и в двете коли, ще знаеш, че няма нищо общо между фиат купе и ГТВ... Много хубава кола е фиата, няма спор, но просто не е като ГТВ, въпреки, че някакси напомня визуалноА колегата май е виждал ГТВ само на снимка и търси да има визия . Да седне първо и да видим дали ще му хареса . ГТВ си е маниашка кола , но не всеки може да я възприеме като усещане след като седнеш зад волана
Точно това ме привлича в определени Алфи , самото усещане , сякаш там ти е мястото
Не може да се опише чувството . Чак сектантски прозвуча . Сравнено с нея , в Купето се чувстваш като турист
Един въпрос към собствениците на ГТВ - дългокраки какички събират ли се на задните седалки хахаAlfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
Ex: BMW E61 530 Xi
Comment
Comment